söndag 29 september 2013

Mitt varmaste tack...

för all uppvaktning, uppbackning, uppmärksamhet och uppskattning i samband med att jag mottog Svenska Akademiens bibliotekariepris på Bokmässan. Att ni var där, fysiskt eller på distans, betydde mycket för mig!

En lång tids nervositet rann av när jag väl stod där i montern och jag kände en så oerhörd stolthet och glädje över det som mina kollegor och jag åstadkommit i Gävle, för Gävle, tillsammans med en mängd olika samarbetspartners - och över denna så fina belöning för det.

Det var en omtumlande upplevelse med många värmande innerliga ord till mig och till oss alla som arbetar på golvet, och kanske i det tysta, lyfter fram skönlitteraturen, låter den ta plats och finna vägen till läsaren. I all rördhet kom tyvärr jag inte på att ta de tre männen i prisnämnden - Lars Rydquist, Jonas Ellerström och Arne Johnsson - i handen.

Mannen till vänster känner ni igen. Leendet bjuder jag på.

//Sara
(Hermia)

10 kommentarer:

 1. Grattis till priset. Det är välförtjänt.

  SvaraRadera
 2. Du såg oerhört cool ut. Sval och stolt. Grattis igen! //Ann-Sofie

  SvaraRadera
 3. Ett jättegrattis till priset!

  SvaraRadera
 4. Jag sällar mig till alla övriga gratulanter- jag blev så oerhört glad över att du fick detta pris (kunde inte ha delats ut till en mera välförtjänt mottagare). Än en gång: Stort och hjärtligt grattis till dig- och jag ser fram emot att läsa flera intressanta och inspirerande inlägg här på din blogg!

  SvaraRadera
 5. Tack kära ni, så snälla ni är!

  SvaraRadera
 6. Grattis. Kul att jag hann hälsa på dig som hatigast på bloggminglet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja, det var roligt vi hann hälsa!

   Radera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!