onsdag 20 april 2011

Läsglad påsk

Det blir den här och inte något påskkrim som får följa med på vårresan. Nicole Krauss Kärlekens historia läste jag under en resa till Florens 2005, en del kapitel avnjöts på en stenmur i lilla fina Fiesole, beläget högt över den vackra staden. Vackert formulerade avsnitt skrev jag av, var minns jag inte. Nu hoppas jag igen på höga lässtunder av hennes nya, hoppas på att från Montjuïc blicka ned mot Barcelona med boken i handen. Den tuffsiga kycklingen, som är lite ljusskygg efter att ha tillbringat ett år nedpackad i källaren, får dock stanna hemma.

Önskar er påskägg fulladdade med skön läsning!

7 kommentarer:

 1. En läsupplevelse att leva upp till alltså! Trevlig resa!!!

  SvaraRadera
 2. Tröttnar du på läsnadet kan du alltid smita in på Mirómuseet när du ändå är där uppe... Så mysigt! Önskar dig en härlig påsk!

  SvaraRadera
 3. Ha så trevligt kära du!! Glöm inte bort att titta på konst och äta gott också.=)

  SvaraRadera
 4. Tack hör ni ni! Och ni behöver inte vara oroliga - jag är en fena på att besöka museer :) En o annan tapas blir det nog också. Har prickat in ett ställe, som jag fick tips om tidigare här på bloggen, på kartan.

  SvaraRadera
 5. Härligt:) Jag ska snart läsa Nicoles nya jag med. Och igår bokade jag biljetter för att gå och lyssna till henne på int.nat.författarscen, när hon kommer hit den 3 maj:) Borde vara perfekt reselektyr!

  SvaraRadera
 6. Lilla kycklingen! Så söt!

  Ha en fin påsk!

  SvaraRadera
 7. Jenny - så fint du ska gå och lyssna på Krauss! Hennes roman måste du läsa. Storartad!

  Jenny B - ja, lite ängsligt söt kyckling.. Kanske en avlägsen släkting till de som huserar hos Glamourbibliotekaren?

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!