lördag 16 april 2011

Avbrott i rensningen

 Så skönt vila en stund från städbestyren och börja på en ny frisk klassiker. En ledig helg med eoner av tid att njuta av våren.

5 kommentarer:

 1. Jag har precis läst Dödssynden.Mycket bra!

  SvaraRadera
 2. Det där lät som en dödssynd i mina öron ; en hel helg med eoner av fri tid till läsning!! Åhhhh!! Vill också! T tycker att ni måste komma en helg till oss och hälsa på för som hon sa "De har ju inte sett att jag har tappat en tand"! Ett skäl gott som något eller hur! :-)
  /Dora

  SvaraRadera
 3. Läste To kill a Mockingbird när jag pluggade utomlands. Lärde känna ett gäng amerikanska studenter och använde mig friskt av ord och uttryck från boken, tills en av dem sa: "När du pratar engelska låter det som att du kommer från 50-talet."

  SvaraRadera
 4. Bokstödet - ja, vad bra den är! Och verkligen frisk i språket..

  Catrin - jag läser den ju på svenska men översättaren tycker jag lyckas förmedla den språkliga stämningen. Kul du använde boken så aktivt :)

  Dora - Åh, nej vi har ju inte sett den tappade tanden! Ska konsultera make, kalender och jobb efter helg att åka till byn!! Och ja, det kanske är lite syndigt m lat läsning men vi HAR fixat rabatterna, vi HAR tvättmaskinen igång men nu ska latmasken i mig få ta över. :)

  SvaraRadera
 5. En härlig läsning du har framför dig! Ser fram emot att läsa din recension.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!