torsdag 2 oktober 2008

Det finns ett bilprogram

på teve som jag skrattar hejdlöst åt, trots deras ibland rätt dåliga skämt. Jag, Hermia, som inte ens har körkort zappar medvetet fram till ett bilprogram, stannar kvar och skrattar. Top Gear heter programmet, producerat av BBC. En tanke bara - tänk om programmet handlade om litteratur? Om den mest oinbitne läsaren letade sig fram stannade kvar och återkom. Bara för att det där med litteratur är så himla roligt.

Fast det är klart; jag tar ju inte mer körkort för att jag ser Top Gear. Fast det är en helt annan historia.

5 kommentarer:

 1. I'm with you! Du råkade inte se när de skulle bygga flytande bilar och fara över till Frankrike - sjövägen!? Galet. Men nej, hur mycket det än fick mig att skratta så landar inget körkort hos mig heller... ;)

  SvaraRadera
 2. Nä, det måste jag ha missat... Fastnar du, som jag, också framför Mythbusters? Ibland?

  SvaraRadera
 3. Haha. Javisst, där har jag absolut fastnat. Och Brainiac också! De där britterna va... Min sambo råkar dela deras nationalitet, och har nog i sin jakt på att hitta lite "program hemifrån" lett mig in på dessa banor lite väl ofta inser jag vid närmare eftertanke. Tss.

  SvaraRadera
 4. Jag fastnar också ofta framför Top Gear. De är så härligt entusastiska att det är omöjligt att inte ryckas med, trots att bilintresset är närapå noll.

  Ett litteraturprogram med samma dynamik skulle bli världsbäst!

  SvaraRadera
 5. Lisan: Hehe visste jag inte var ensam om det, heller...

  Pi: Svårt släppa tanken på ett littprogram i stil med Top Gear faktiskt...

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!