måndag 23 juni 2008

Kanske lättar trycket

i mitt barometerhuvud som dunkdunkdunkat hela dagen när regnet äntligen öser ned. Någon läsning blir det inte idag, ögonen känns för små. Något bloggande borde det inte heller bli. Men nätet är igång, fästmannen sitter med datorn i ena änden av soffan och jobbar så jag lockas att leka med min i andra änden.

Undrar hur många beslut vi fattar på en dag? Tanken känns aktuell efter en eftermiddag som idag då vi som par ställts mellan olika mer eller mindre triviala val. Fast ytterst viktiga ändå. Det blir bra till slut, det blir det. Och så rörigt känns det inte längre.

Regnet gör som i Karibien, det fullkomligt vräker ned och snart får Vänners Ross en puck i ansiktet.
__________

Ett rejält åskväder, en timmes sömn och några svalkande mozarttoner senare har trycket lättat.

5 kommentarer:

 1. Är ni oense om utetoan? Jag föreslår serietidningar, det kan lätta upp i kristider. Eller läser jag in helt fel saker?
  Signe

  SvaraRadera
 2. Hihi tack för omtanken...har dock släppt ämnet utedasset. Och överens är vi!

  SvaraRadera
 3. Tänker förresten läsa Bittert arv på semestern. Ska bli intressant se vad du tycker!

  SvaraRadera
 4. Jag ser att du läser "Vems islam", jag hade författaren som lärare när jag läste idehistoria i Umeå. Jag tyckte han var jättebra, har faktiskt tänkt läsa den eftersom jag tror han kan ha riktigt bra tankar. Och som gammal religiionsvetare så fascinerar religion alltid mig, allra helst islam, med så många olika tolkningar.

  SvaraRadera
 5. Lena: Roligt att du haft honom som lärare! Hittills är det en bok att rekommendera.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!