fredag 26 augusti 2011

Nu stämplar jag ut för idag*

och åker till Sparven (Gävles trevligaste kafé?) och blädderläser Lotta Lundgrens Om jag var din hemmafru. Gillar särskilt undertiteln - "eller hur man får en vardag att smaka som en lördag".
Lite lyxlir ibland. Det är ok, eller?

*Vi är visst flera som stämplar ut...

5 kommentarer:

 1. Ka-dunk från stämpelklockan här också. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Det bästa med fredagen - att gå hem!

  Hoppas din helg blir kanon!

  SvaraRadera
 3. Jag läste just en intervju med Lotta Lundgren och tyckte att hon var riktigt sympatisk. Spontant vände jag mig mot boktiteln när jag såg den - jaha, ännu en kvinna som vill smickra in sig hos männen och höja deras förväntningar till det obegripliga - perfekt lagad mat OCH svallande sidenklänningar? Men hon sade själv ifrån om att hon inte vill vara hemmafru och ekonomiskt beroende av en man. Skönt att höra.

  OK, slut på min litania, som är extra skenhelig för att jag just tänkte skryta på Facebook med vilken duktig Desperate HouseWife jag varit idag (bakat, tvättat, lagat lasagne)... Trevlig helg i efterskott! :)

  SvaraRadera
 4. Jenny B - Jag har också reagerat på titeln men när jag väl börjat bläddra i den föll jag i farstun för humorn, charmen och de spännande rätterna (även om en del köttiga är svåra att få till på vegetariskt vis). Kanske har jag läst okritiskt men jag ser inget av hemmafruideal i den, snarare en lekfull livsnjutning.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!