tisdag 8 februari 2011

Överdriven packning?

Det är nog lite överdrivet att tro att jag faktiskt kommer att läsa någon av böckerna.
Men de blir för säkerhets skull färdkost när kosan styr mot öster och Helsingfors för några dagars konferens med förkovran i - tänka sig - nya bibliotek... Det blir mitt första möte med staden och jag hoppas få se åtminstone något av den. Så jag springer kanske runt med något vilt i blicken på jakt efter t ex Ateneum som har en del konst jag vill se eller så befinner jag mig i ett moln av olika dofter på Stockmanns parfymavdelning. Vi får se vad det blir.

En annan sak jag får se hur det blir med bloggen som verkar för sig själv på sin kant. Det är lite märkligt befinna sig i ett så socialt forum utan att egentligen vara särskilt deltagande. Uppryckning eller nedrustning eller bara fortsätta precis som nu.

11 kommentarer:

 1. Vad säger du, ska du till Helsingfors? Kom till Pocket Shop och säg hej vet jag! Vid järvägsstationen, väldigt centralt alltså. Är där 6-12 på onsdag och 8-16 på torsdag :)

  SvaraRadera
 2. Åh! Det hade varit jättekul! Tyvärr kommer vi till stan efter kl. 14 och har konferens hela torsdag em :(
  Annars hade jag förstås kommit in o hejat!!

  SvaraRadera
 3. Vad kul att få åka på konferens till Helsingfors, säger en som sällan kommer utnför länsgränsen i jobbet... Hoppas att du får roligt!

  SvaraRadera
 4. Synd! Men kul iaf att nån för en gångs skull är i mina krokar :) Ha en bra resa!

  SvaraRadera
 5. Fru E - det är ngn slags ketchupeffekt här just nu m jobbresor. Är glad så länge det varar :)

  Cathrine - tack :)

  SvaraRadera
 6. Jo, någon av dem hinner du väl läsa! Och tänk så stressande att inte ha något att läsa med sig, det klarar inte jag av i alla fall. Ha en fin resa!

  SvaraRadera
 7. Jenny B - några sidor in i Diskis förstår jag att den måste hinna läsas ur! En packning utan böcker är ingen riktig packning :)

  SvaraRadera
 8. Ha det härligt i Helsingfors!och blogga på...gillar din bloggstil!

  SvaraRadera
 9. Men åh, jag har varit Helsingfors två gånger faktiskt och tycker så himla mycket om staden. Hoppas du får trevligt och att det blir givande.. Och vad gäller bloggen.. fortsätt du som innan, låt den andas när den får tid och vila när den behöver.=) Vi finns här ändå.

  SvaraRadera
 10. Hittills har det varit intensivt i Helsinki och jag har varken hunnit heja på Bokbabbel, läst i boken eller sett ngt mer av staden än hotell och konferensrum. Och värre blir det - imorgon ska jag träda in i en för mig ny roll som något slags konferensvärd. Wish me luck :) Sen ska jag njuta av livet i denna just nu kalla stad.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!