fredag 13 april 2012

Working girl

På måndag återgår jag från studentliv till arbetsliv. Den största utmaningen blir nog att komma upp i tid på morgonen... Jag ser nu fram emot att återse mina högst trevliga och underhållande kollegor. Och så hoppas jag hålla fast vid nya rutiner såsom dagliga promenader och mycket skratt, med axlarna fortsatt sänkta. Vad som än händer har jag det på alla sätt bättre på biblioteket än vad Dolly och hennes väninnor har på sin arbetsplats.

5 kommentarer:

 1. Du har goda ambitioner! Hoppas att det känns som en nystart att komma tillbaka till ditt fina bibliotek, och att du känner dig berikad av dina studier. Working Girl är förresten en av mina favoritfilmer! :D

  SvaraRadera
 2. Du kunde ha valt en bättre tid att komma tillbaka, nu möts du av kaos, slammer och ickefungerande katalog. Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 3. Det låter som du kommer få fullt upp på jobbet = )
  Ville egentligen bara tipsa om en stor läsupplevelse: Jakob Ejersbos roman Liberty.
  mvh ewa

  SvaraRadera
 4. Jenny B - Det var jättelänge sedan jag såg Working Girl men minns dess musikaliska ledmotiv som väldigt fint - Carly Simon sjunger. Ser när jag läser på nätet om filmen att samme Mike Nichols som regisserade den också regisserade Angels in America bl a. Det hade jag ingen aning om..

  Luttrade - ja, jag hoppades att ni skulle ha hunnit stökat färdigt ;)

  Ewa - fullt av röra verkar det i alla fall vara där... Tack för lästips, har sett den på DN:s kritikerlista men har nog inte läst ngt om den än.

  SvaraRadera
 5. Men oj, är du redan tillbaka på jobbet! Vad fort tiden går! Jag har som du märker varit fullständigt begravd i mina sysslor.

  Working Girl är en av mina favoriter också. Och Let the River Run är jättefin! Nu kommer jag gå runt och sjunga på den för mig själv här. :-)

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!