fredag 30 december 2011

Läsutmaning: AUGUST STRINDBERG 2012

För ovanlighetens skull så har Hermia bestämt sig för att vara med i en läsutmaning/uppmaning. Jessica/Ord och inga visor inspirerar till läsning av August Strindberg med anledning av Strindbergsåret 2012. Jessica skriver så här:

"Utmaningen går ut på att under 2012 läsa fyra (eller åtminstone absolut minst tre) valfria Strindberg-titlar. Jag tycker bäst om när tyglarna är hyfsat fria så jag tänker mig att utmaningen sträcker sig över hela året. Man kan alltså ha några månaders paus mellan varje Strindberg-bok om det känns behövligt."

Och som Jessica konstaterar - författarens produktion är stor (oändlig?) och där finns mycket olika sorters texter att välja mellan.

Så jag hänger med in i Strindbergsåret och hoppas att du gör detsamma! Titta in hos Jessica, notera ditt intresse. Även för blogglösa går det alldeles utmärkt att vara med.

4 kommentarer:

 1. Det här är jag med på, jag har länge tänkt att läsa om Strinbergs böcker i min hylla och kanske blir det en tur till huvudstadens museum också.

  SvaraRadera
 2. Så kul, vi ser ut att bli ett fint gäng! Och du lockar mig att också beöka museet, har varit där en gång men det var lääänge sen..

  SvaraRadera
 3. Åh! Jag har varit sugen på att ge mig på Strindberg. Im in ;)

  SvaraRadera
 4. Härligt! The more the merrier :)

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!