torsdag 22 december 2011

God jul kära läsvän!

Om läsorken kommer tillbaka går julen, litterärt sätt, i 1700-talets tecken. Den välgjorda svenska tv-serien Anno 1790 har gjort att jag vill ta del av mer om det århundradet. Så därför läser jag en bok som jag länge tänkt läsa - Min salig bror Jean Hendrich (1993) av Carina Burman.

Jag önskar dig en fridfull jul, med eller utan julklappsböcker.

Där den nu nedbrunna Gävlejulbocken stod, står nu flera små i olika skepnader...


6 kommentarer:

 1. God Jul Hermia! Jag gör ett försök att skicka lite förnyad läslust genom cyberrymden som en julgåva - hoppas den kommer fram :)

  SvaraRadera
 2. jag misstänker att min egen läslust just nu är på väg till dig. Varit väldigt stark ett tag men verkar trappa ner rejält här nu.. Hoppas det är för att du får ska få den i julklapp.:) Vilken massa fina julbockar förresten! Hoppas de får stå kvar i snön! Själv kanske jag ska ta och titta igen alla 1790-avsnitt. Inte sett ett enda, juh. Läst för mycket.;)

  SvaraRadera
 3. Så fint med julbockarna- man blir glad! En riktigt god jul önskar jag dig- och god läslust!

  SvaraRadera
 4. Tack, Hermia, och God Jul till dig också!

  SvaraRadera
 5. Ett alldeles försenat God Jul Hermia! (Har bara jobbat- helt hysteriskt- och sovit senaste två veckorna; julhandel i bokhandeln är väldigt kul- men otroligt utmattande och intensivt...)Nu ska jag snart vara lite ledig runt nyår iaf- och bara lääsa och ta det synnerligen lugnt:)

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!