måndag 20 juni 2011

Huvudbry av kameratömning

Just nu tömmer jag kameran på bilder för att få plats med nya, sommartagna. Där finns en del märkliga bokbilder. Bland annat denna. Men vad är det för bok jag läser? Själv har jag ingen aning (kanske är det inte ens jag som läser?).
Mysteriet är löst, tack vare Spectatia! Gåtans svar i kommentarerna...

6 kommentarer:

 1. Eftersom du inte minns den var den säkert varken läsvärd eller minnesvärd. ;)

  SvaraRadera
 2. Har du kommit på vilken boken var? Jag läste vad jag kunde se, men känner inte igen handlingen eller personerna. Så spännande med ett litterärt mysterium i din egen kamera!

  SvaraRadera
 3. Nej! Där finns en Jack, en Netta och en Mrs Blackley. Och så nämns Goethe och Wien. Det låter som det är en bok för mig av det jag kan läsa av texten. Inte är Google till ngn hjälp heller...Kanske är det ngt jag inte läste ut? En novell?

  SvaraRadera
 4. Novellen "The Moslem Wife" av Mavis Gallant hittar jag med lite googlande. (Kan inte låta bli att forska i såna här mysterier.) Men huruvida det var du eller någon annan som läste säger tyvärr inte Google någonting om... ;-)

  SvaraRadera
 5. JA!! Det är ju den!! Tack för att du löste bildgåtan Spectatia! :) Förstår inte hur jag kunnat glömma novellen, för det är jag som läser. Det var så långt jag kom, boken ligger oavslutad en bit in under sängen.. minns inte riktigt varför.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!