onsdag 30 mars 2011

Så här kan man också tillbringa en eftermiddag

i väntan på nästa arbetspass, denna förlängda dag på jobbet. De två första av Mavis Gallants noveller har jag läst, med stor behållning. "Kaffe Latte" med vaniljsmak var dock ingen hit.

7 kommentarer:

 1. Jag är väldigt nyfiken på Marvis Gallant trots att jag inte är så förtjust i noveller. Men samlingen har fått väldigt god kritik. Ska blir spännande att läsa vad du tycker om hela boken.

  SvaraRadera
 2. Ann-Sofie (OOOF bok)onsdag, 30 mars, 2011

  Jag fick Marvis Gallant precis när de kom ut, blev så glad och beredd att läsa. Men så dök det upp annat och den har blivit liggande. Jag får helt enkelt gå till ett kaffeställe och läsa ett par av novellerna. Men skippa vaniljlatten.

  SvaraRadera
 3. Så det är dags att resa igen! :-) Låter härligt! Jag är också sugen på den här boken! Roligt att höra mer om den från Hermia. Vi tror den kommer som stöd så vi väntar med att köpa in den.
  /Anette Dora

  SvaraRadera
 4. Ah, vad harligt det later! Garna for mig!

  SvaraRadera
 5. Denna ligger och bara väntar hemma i bokhögarna...ska bli kul att höra dina tankar om den:) Och visst har den ett helt fantastiskt snyggt omslag?!

  SvaraRadera
 6. Ja, det var en fin eftermiddag. Men jag undrar om jag kanske är lite för (vår)trött för att läsa den nu. Ni vet, noveller - lätt blanda ihop personer och historier. Den fina boken är värd en bättre läsare..

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!