måndag 28 mars 2011

Forum för Proust

En (hel) del saker kan få mig att längta till Stockholm. Det här t ex. Gillar kombinationen högläsning och musik. Tålamodet, viljeinriktningen att ta sig an ett mastodont verk på det här sättet tilltalar mig. Nu verkar de närma sig slutet av den långa sviten. Ser att författaren till boken jag läste igår, Hanna Nordenhök, kommer att vara en av uppläsarna. Tycker om när det fina får vara fint, men inte slutet, stängt.

Kan inte någon vänlig stockholmare gå till Sigtunagatan och sedan rapportera till mig medan jag sitter hemma och suktar?

6 kommentarer:

 1. Helt plötsligt funkar det igen tror jag. Har inget att säga för tillfället. Orkar inte läsa och T står på kö till datorn.

  SvaraRadera
 2. Går hur bra som helst ju! Välkommen tillbaka :)

  SvaraRadera
 3. Jag kommer faktiskt ihåg när det hela började (ja så gammal är jag..) - vid tillfället bodde jag inte långt därifrån. Jag lovar att gå dit den 10 april och lyssna när Cecilia Davidsson läser.

  SvaraRadera
 4. Jag har tänkt i flera år att jag borde gå dit, jag som älskar Proust. Anledningen till att jag inte gjort det är väl att jag tänker att jag kommer att ha tillfälle i flera år till... men nu säger du att de närmar sig slutet? Jag borde inte missa det!

  SvaraRadera
 5. Toppen Catrin!! :)

  Jenny B - minns när jag först uppmärksammade programmen och tänkte att det där kommer ju hålla på i en evighet... Men de är i bok 7 nu, om jag fattat rätt alltså.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!