söndag 20 juni 2010

Sommarpaus

Nu väntar Krilon i kulissen, snart redo att träda fram. Det är några veckor kvar innan årets semester börjar men Hermia Says tar sommarlov redan nu. Du finner mig med näsan i en bok eller på väg genom den svenska sommargrönskan.

Ha en riktigt skön sommar!

16 kommentarer:

 1. En riktig god sommer til deg, også!

  SvaraRadera
 2. Ha en skön sommar, vi ses väl på Bokmässan?

  SvaraRadera
 3. Krilon, toppen! Ha en fin sommar!

  SvaraRadera
 4. Ønsker deg en strålende sommer og så håper jeg vi blogges igjen til høsten :-)!

  SvaraRadera
 5. En riktigt skön, avkopplande och läsglädjefylld sommar önskar jag dig.

  SvaraRadera
 6. Hoppas du får en underbar sommar, vännen. Kommer sakna dig här på nätet, men du förtjänar ju lite semester! Vet du, för min del blir det ett återbesök i Florens bl a, igen.:)

  SvaraRadera
 7. Ha en underbar skön (läs)sommar!! Kommer sakna dina texter här på bloggen framöver, men ser fram emot återkomst sedan, full av nya läsupplevelser..! Ska du till bokmässan i sept? Jag & pojkvännen satt med programmet i näven igår och planerade. Annars gäller såklart så my läsning&film det bara går närmsta månaderna!

  SvaraRadera
 8. Det blir nog återkomst i höst!

  Bokmässan vet jag inget om än. Jag ska iväg på en annan sak med jobbet som också är i september. Vi får se vad pengar och tiden räcker till... Hur ser programmet ut? Ngt att rekommendera?

  SvaraRadera
 9. God sommer!! Vi "ses" til høsten!

  SvaraRadera
 10. Tack för många boktips under våren! Din bokblogg är en av dem jag uppskattar mest!
  Ha en god sommar!
  mvh ewa

  SvaraRadera
 11. Känns lite märkligt ta paus från så fina vänner som ni!

  SvaraRadera
 12. Ha en alldeles underbar sommar, så ses vi igen till hösten.

  SvaraRadera
 13. Hoppas verkligen du återkommer på bloggen i höst!!(ang. att du skrev "nog" återkomst...) Annars skulle du göra mig-och såklart många fler!- i bokbloggsvärlden my ledsna...Bokmässeprogrammet bjuder på en hel del kul (Andrew Taylor som jag är nyfiken på kommer, liksom Per Hagman, Inger Edelfeldt, Nils Petter Sundgren, Ajvide Lindqvist...) Annars lockas jag nog mest av atmosfären och stämningen och att vistas bland alla bokälskande människor.

  SvaraRadera
 14. Ha en underbar lässommar, och välkommen tillbaka med läsrapport framöver.....det börjar ju bra med Johnson!

  SvaraRadera
 15. Jag har varit dålig på att gå mina bloggrundor de sista veckorna och särskilt vad gäller att lämna kommentarer. Men jag vill så klart också önska en riktigt skön sommar, jobb eller ej. Mycket läsning, rekreation och tid att samla kraft och tankar! Och nåde dig om du inte återkommer senast när löven börjar gulna.

  I Gävle. Inte Skåne!

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!