onsdag 1 januari 2014

Ett nytt år är här

Kanske är 2014 de korta novellernas år eller tegelstenarnas eller den experimentella poesins? De utstakade läsplanerna saknas, men storartad litteratur väntar det är jag helt övertygad om. Min vana trogen inleder jag året med en klassiker och är halvvägs in i George Eliots Bror och syster i käck översättning av Gun-Britt Sundström.

Jag önskar dig en fin start på det nya året och hoppas det kommer att bjuda på många fantastiska läs- och kulturupplevelser - och kanske på en och annan udda läsplats! 

8 kommentarer:

 1. Godt nytt år Hermia!
  Gleder meg til å fortsette å følge deg, og hente inspirasjon til å lese bøker og forfattere jeg ellers ikke ville ha kommet over :)

  Kos deg med lesningen i 2014 også!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och du är så välkommen att finna inspiration här :)

   Radera
 2. Vilken fin början på året (jag bara älskade Bror och syster!). Jag ser också fram emot ett nytt och säkert spännande läsår. Jag börjar med "Dublinesk" av Vila-Matas. Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig (och med läsning på udda platser!). :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag när solen verkligen inte orkat upp har jag suttit med näsan i Bror och syster nästan oavbrutet, den är verkligen en bra start på läsåret!

   Ser fram emot att fortsätta följa din läsning!

   Radera
 3. Gillar verkligen idén att inleda med en klassiker!

  SvaraRadera
 4. Tack, och jag önskar dig också ett fint år med läsning och annan kultur!

  Just nu läser jag mest nyskrivna romaner, science fiction varvat med historia, men även varvat med noveller av Carol Emshwiller från 1950 och framåt. Än har jag några lugna dagar med mycket läsning kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken härlig blandning! Ser fram emot att följa ditt kommande kulturår!

   Radera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!