måndag 19 september 2011

Lyran frågar, Hermia svarar

Det var länge sen jag svarade Lyran. Men nu börjar det bli dags även för Hermia att ladda inför bokmässan. Så tre saker jag planerar att göra är:

1. Höra Kristina Lugn och Göran Malmqvist läsa och presentera den taiwanesiska poeten Yang Mu i Rum för poesi.

2. Se mig omkring och undra om du också är en litteraturbloggare. Och hoppas att jag, med mitt usla ansiktsminne, inte går förbi er som jag träffade för två år sedan i samma stora mässhall utan att säga "hej"...

3. Höra Kjell Johansson på Svenska Kyrkans scen. Förhoppningsvis hittar jag hans trilogi i ny pocket i bokhandeln imorgon (för läsning på bussen till Göteborg, alltså). Omläsningslusta!

Och så ska jag jobba lite. Alltså jobba på riktigt. Och så vill jag se när Babel spelas in.

9 kommentarer:

 1. babel har jag också tänkt sikta på, dina planer låter härliga! Ha det så gott!

  SvaraRadera
 2. Litteraturbloggare låter egentligen trevligare än bokbloggare. Det ska jag kalla mig. Hur jag känns igen? Mer förvirrad än de flesta lär jag definitivt vara.

  SvaraRadera
 3. Joanna - har inte hunnit tänka så my på mässan förrän nu. Men det finns ju fina saker att se fram emot (trots trängsel och utan seminariekort) :)

  Enligt O - ja, jag tycker också det. Litteraturbloggare - litteraturen snarare än boken är ju det mest intressanta... Jag håller utkik efter den nästan mest förvirrade (näst efter mig då..)

  SvaraRadera
 4. Litteraturbloggare låter bra, ses vi på mässan Hermia?

  SvaraRadera
 5. Hoppas det, att vi ses! Är där torsdag och till ca kl 14 på fredag.. Ska nog våga mig till R3.

  SvaraRadera
 6. men åh! Ska du åka i år igen! Vad roligt! Jag har inte semnianeriekort. Bara där på torsdagen och kanske lite på fredagen, precis som du. Tänkte att jag ändå inte kommer hinna allt och bara gå runt och titta i montrar tar ju sin lilla tid när det är så mycket folk.

  SvaraRadera
 7. Bokomaten - svårt planera in möten när mässan är så vimlig och yr som den är. Men det skulle vara roligt träffa dig, kanske krockar vi ngnstans :)

  SvaraRadera
 8. Hoppas du har det bra på mässan. Hittar du inte Kjelll Johanssons fina trilogi i Gbg så är säkert bokpåsen fylld med en massa annat spännade på vägen hem :)

  SvaraRadera
 9. Vicky - det var trevligt i Göteborg, men nästan lika trevligt följa mässan på nätet :)
  Det blev just Kjell J:s verk som hängde med i påsen hem. Fin utgivning av Weyler förlag.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!