fredag 9 september 2011

Glåmig, trött fredag

Jagande jobbtankar gjorde sömnen minimal i natt, därtill är en förkylning i antågande. Efter en helgstart på konserthuset som spelar klassiskt ryskt ikväll blir det viloläge resten av helgen. De litterära kamraterna är fortfarande På spaning efter den tid som flytt, aldrig verkar jag lyckas slutföra läsningen om flickorna i blom, och Fattigadel. Väntar gör kurorten Augustenbad med kort lånetid.

Rita Lydig hade jag aldrig hört talas om innan jag lyssnade på Stil häromveckan. Gillar bilden från soffan. Tror dock min förkylningspose kommer att se något annorlunda ut.
Trevlig helg! Och krya på dig om du är som jag.

4 kommentarer:

 1. Blir naturligtvis väldigt nyfiken på vem Rita Lydig var då jag inte lyssnat på stil på länge. tur det finns som pod-radio så man kan ta igen lite.

  SvaraRadera
 2. Vilken inspirerande bild på en människa som verkar intressant. Krya på dig! Hoppas du (som jag) inte är febrig utan tillräckligt klar i huvudet för att orka läsa.

  SvaraRadera
 3. Sedan i går kväll har Fattigadel även blivit min litterära kamrat - och den är ju jättebra!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 4. Bokomaten - Jag gillar Stil, men kommer inte alltid ihåg att lyssna. Pod är verkligen superbra!

  Joanna - du med :)

  Jenny B - visst var den speciell bilden! Ingen feber här heller och jag är rätt övertygad om att kultur botar...

  Spectatia - Heja! Fattigadel är i din hand :) Symfoniorkestern måste ha övat bra när du råkade höra dem - gårdagens konsert var fantastisk!

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!