onsdag 22 september 2010

Bokmässan - till er som är där!

När till och med Nationalencyklopedin i sitt nyhetsbrev frågar om vi ses på Bok & Bibliotek känns det öken att vara kvar hemma. Hela boklitteraturbloggarkåren verkar vara där och flera av kollegorna. Jag önskar er - kollegor och bloggvänner - en riktigt fin mässa och hoppas ni packat de skönaste skorna!

7 kommentarer:

 1. Hermia - du är inte ensam. Kvar hemma är även samtliga medlemmar av Wind Up Women.

  SvaraRadera
 2. Hörnu. Jag minns alldeles särskilt att du var där och bloggade och rapporterade i långa inlägg förra året, så det är inte mer än rätt att jag kan åka i år.

  Men jag vet hur du känner dig.

  SvaraRadera
 3. Catrin - då ekar det inte helt tomt här i alla fall :-) Ni kanske har ngt eget firande?

  Vixxtoria - då känns det lite rättvist i alla fall. Och jag får verkligen skylla mig själv som stannar hemma, och det är inte helt fel eg efter en intensiv arbetsperiod.. Hoppas du får det fint där!

  SvaraRadera
 4. Vi åker på fredag och kommer vara på mässan lördag & söndag;7:e gången gillt- men lika kul varje gång! Vad synd att du inte åker, men jag är säker på att du kommer få dig en hel massa "bokmässevibbar-kommentarer-reflektioner-känslor...till livs ändå med hjälp av blogginlägg & annan media. Så misströsta inte, utan pusta ut efter resan & läs om spektaklet :-)

  SvaraRadera
 5. Jenny, ja i år ser jag den på avstånd (utan trängsel :-)) Hade dock gärna träffat på dig i vimlet!

  SvaraRadera
 6. Jag hade så gärna träffat dig oxå i vimlet :-D Men det ska säkert komma framtida tillfällen hoppas jag!!

  SvaraRadera
 7. Men åh, då missade jag dig i alla fall inte. Kikat på bloggen efter hintar om du skulle dit. Får bli nästa år istället!

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!