måndag 12 april 2010

Långläsning pågår IV

Det kommer nog att ta en stund att läsa denna tjockis, men om färden är fin så spelar det förstås ingen som helst roll. Mycket bra har jag tyckt om Curtis Sittenfelds tidigare romaner och den här senaste har jag hört mycket gott om. Sittenfeld verkar också vara en författare som både min kära väninna Dora och jag gillar. Att vi tycker om samma böcker eller tycker lika om det vi läser tillhör annars inte det vanliga. Så denna bok läser jag med en känsla av hopp - äntligen möts våra boknördssjälar.

Om detta vore en helt annan sorts blogg hade jag visat hur fint min randiga tröja matchar ränderna på bokens omslag, kanske burna av presidentens hustru.

8 kommentarer:

 1. den är bra den där, troligen Sittenfelds bästa (hittills?). Hoppas du gillar den!

  SvaraRadera
 2. ooo den där stod jag och fingrade på för ett tag sedan, men valde ngt annat istället. Nu blir jag sugen igen!

  SvaraRadera
 3. Ca 90 sidor in är jag helt fast - författaren vet hur hon ska fånga sin läsare och gör det på ett väldigt bra sätt.

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte verkligen om denna roman, fortfarande så slår inget hennes I en klass för sig, men den här var riktigt bra, höll inte ända till slutet, men stora delar var bara ren njutning.

  SvaraRadera
 5. Jag läste den i höstas- och älskade den. Den verkligen framkallade läsglädjen med stort L från första sidan, och höll rakt igenom. Jag tyckte mycket om I en klass för sig, men Presidentens hustru tycker jag är Sittenfelds bravur. Väntar med spänning på hennes nästa...

  SvaraRadera
 6. Precis, Jenny! Det är läsglädje direkt! Igår jobbade jag bort hela dagen och hann inte läsa något, känner abstinens...

  Även jag gillade jättemycket I en klass... det blir spännande se om Presidentens hustru toppar den eller om jag som "Jag är jag" fortfarande håller den första som den största. Ett mycket spännande författarskap!

  SvaraRadera
 7. Du ser att du kan lita på mig!
  /Dora

  SvaraRadera
 8. Underbar bok, en av förra årets bästa läsningar.
  Laura Bushs egna memoarer kommer nu i maj, jag har velat läsa dem ända sen American Wife för att jämföra.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!