tisdag 26 augusti 2008

Om det här med Pocket & Prassel..,

alltså att på ett genialt sätt via En bok om dagens förtjänst överraska en annan bloggare med tre bok- och gottpaket samt på samma gång få ta emot likadana paket av annan främmande bloggare, tänkte jag först: Vad roligt att få skämma bort någon, att ha ett projekt att pyssla med och fundera på under hösten. Sedan kom tanken till mig att oj, jag kommer också att få överraskningar men nu har jag övergått till att mest undra över vem som är min hemliga bokvän.

För vem blir inte nyfiken på personen bakom följande ord:

"Har en tanke på G som du kanske kan gilla...vi får se! Ha det gott nu tills paketet kommer!"

Som dessutom är mån att fråga om vilka böcker jag läst förra året, som inte finns med på bloggen...

Tänker ibland på vilka bloggare jag skulle vilja träffa "på riktigt" alltså inte på riktigt på riktigt men vilka jag tror jag skulle kunna ha en trevlig stund med även utanför bloggsfären. Den hemliga bokvännen känns som en sådan. Vännen kommer i alla fall lysa upp min höst!

2 kommentarer:

  1. Åh, jag blir så avundsjuk på alla som får vara med i Pocket & Prassel. Själv kan jag inte delta eftersom jag bor i Finland. Tråkigt, tycker jag! Det läses ju på svenska även utanför Sveriges gränser...

    SvaraRadera
  2. Ja, det synd om er svenskspråkiga på andra sidan vattnet... Det kanske blir du som startar något liknande för dina likasinnade? ;-) Eller försök smyg dig in om det blir någon uppföljare!

    SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!