lördag 22 februari 2014

Genrep NY

Den här helgen varvas guideboksläsning men en till min lycka oläst Paul Auster - Månpalatset. Om en vecka avgår flyget. Känner du till någon så att säga mer okänd pärla som du vill tipsa om i denna stora stad? Just let me know!

12 kommentarer:

 1. Høydepunktet vårt var restaurantbesøket på båthuset i Cental Park; http://www.thecentralparkboathouse.com/. Vi skal tilbake! God tur :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt, Hermia!

  "I'd like to endorse..." The High Line, campusbokhandeln på Columbia University (för att Clem jobbar där i Eternal Sunshine...) + en tretimmars 'Food and Culture Walk' i East Village. mmmmm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh endorsments :)
   High Line står på listan över saker att göra och nu känns det ännu mer rätt att vi bor de första nätterna i just East Village...

   Radera
 3. Perfekt, ju!

  Kom att tänka på det kulturtyngda Caffè Reggio, senast sett i 'Inside Llewyn Davis' http://www.cafereggio.com/ och under Woody Allen-projektet har smultronstället 'Pomander Walk' noterats, men jag vet inte hur det ser ut där idag. : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kaféer blir kanske resans höjdpunkt för där är rejält kallt just nu... :)

   Radera
 4. Åh! God tur! Gleder meg til å lese om turen dit; vi drar 2. mai, nemlig <3
  Har akkurat vært på biblioteket og lånt noen NY bøker, og skal begynner å finne ting jeg vil gjøre. Til nå ønsker jeg meg Top of the Rocks, gåtur på Brooklyn Bridge, Boathouse restaurant og mange, lange vandreturer på kryss og tvers i byen :)

  Anbefaler forresten Glamourbibliotekarens New York etikett for masse inspirasjon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att du också ska till NY! Förhoppningsvis får du njuta av värme, nu är det ungefär -10 där så vi klär oss i det varmaste vi har :)

   Jag har kost mig med Glamourbibliotekarens NY-poster ett bra tag - en stor inspirationskälla :) Tror det var där jag först hörde talas om det ena stället vi ska bo på, Library Hotel.

   Radera
  2. Hadde også lyst til å bo på Library hotel, men kom fram til at det ble litt dyrt. Kanskje senere en gang?

   Håper virkelig at det ikke er -10 når vi drar, haha! Krysser fingrene på at vi får med oss syrinblomstring og fine dager med bok på en benk i parken. Igjen: god reise!

   Radera
 5. Har inga tips. Men jag ska läsa dina intryck sen och låta mig inspireras. Trevlig resa!

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!