tisdag 28 augusti 2012

Alla dessa val...

Det är ju som bekant valår i år, inte här men där borta. En bok jag länge tänkt läsa är
Kanske kan den passa för hösten, även om den inte, vad jag vet, innehåller några duellerande presidentkandidater.

Det finns ju val att göra även på hemmaplan. Enligt O, Fiktiviteter eller Stringhyllan vem röstas fram som  mottagare av utmärkelsen med det långa namnet Forma Books Blog Awards? Lycka till önskar jag de tre utvalda! Och håller tummarna för att alla smutskastningskampanjer uteblir.

Eftersom min vän Feelgoodbibliotekarien och jag sällan läser eller gillar lika är jag lite skämtsamt skeptisk till boken man kan vinna. Men jag litar ändå på hennes smak och rekommenderar dig att välja att delta i tävlingen!

3 kommentarer:

 1. Ja, alla dess val. Tror jag hoppar att rösta i Forma books.. helt enkelt för att alla sex bloggar som är nominerade är bloggar jag gillar och läser och det är svårt att välja.

  Roth har jag inte riktigt fastnat för, men bara läst en bok å andra sidan. Trodde jag skulle gilla mer, men han kändes lite.. gubbig. Kanske ska ge fler böcker en chans?

  SvaraRadera
 2. Alltså jag har också försökt med Roth, inspirerad av Spectatia. Men det fungerade inte riktigt. Av ngn anledning tror jag den här kan vara rätt...

  SvaraRadera
 3. Kanske är det på tiden att du testar Samartin. Det har ju hänt att vi har gillat samma bok...några gånger. :-)

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!