söndag 6 maj 2012

Just precis nu

… läser jag: Liberty av Jakob Ejersbo. En välskriven roman med ibland väl explicita beskrivningar. Snart utläst.

… tror jag att jag ska läsa den här boken härnäst:  Paradisträdgården av Amy Waldman eller Rena anarkin av Woody Allen eller kanske Självbiografierna av Thomas Bernhard. De ligger i stapel vid sängen.

… borde jag:  Lyfta mina hantlar så att jag orkar få hem nyss beställt paket med Ulysseus, Bergtagen och Mr Ripley

… är jag nyfiken på: Om våren/sommaren erbjuder den lästid jag längtar efter. Och mer direkt på dagens "Under strecket" i SvD, som jag denna jobbdag bara läste några rader från. Texten handlar om Dag Solstad - en författare jag är nyfiken på...

… längtar jag efter: En lässtund ute i solen med en kopp välsmakande kaffe till.


Enkät hämtad hos Jessica/Ord och inga visor som har fler o-recenserade böcker än vad jag ens läst i år. Men nu är jag på banan igen!

5 kommentarer:

 1. Härligt att du är på banan :)

  SvaraRadera
 2. Förstår att du behöver gymma för att kunna lyfta det tunga paketet- Både Bergtagen och Ulysseus får bli mina pensionärsprojekt!

  SvaraRadera
 3. Lycka till med både musklerna och lästiden! :) Jag är SvD-prenumerant sedan en vecka tillbaka och får en ny imponerande understreckare varje dag (vilket ger mindre lästid till böcker, men det är det värt). Jag är inte så förtjust i Solstads Genans och värdighet, så det var intressant att läsa hur mycket någon annan hittat av det jag tyckte jag saknade hos författaren.

  SvaraRadera
 4. Tack :)

  Jenny B - det är härligt med litteraturen, som ser så olika ut för olika läsare. Och så fint och bra kunna dela andras tankar.

  SvaraRadera
 5. Haha, härligt att du är på läsbanan igen och som tur är så är det ju ingen tävling. :)

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!