onsdag 4 januari 2012

Lång sittning

Här kommer jag att sitta länge idag för jag har, precis som jag hoppades, direkt sugits in i romanen jag läser. Äntligen håller jag Anna Karenina i min hand. Resten av den långlediga helgen tillbringas längre norrut och då bjuds det nog mer på lek- än lästid. Men det är kanske lika bra det, för de andra böckerna i den tredelade utgåvan glömde jag kvar på jobbet.

7 kommentarer:

 1. Då har du en härlig läsning framför dig. Jag läste ut Anna Karenina precis för jul då hade jag hållit på med den i 3 månader.Ibland var den lite tradig. Eller vad tycker du?

  SvaraRadera
 2. Nattens bibliotek - ja, just det, du har nyss läst! Jag har nog inte kommit till de tradiga partierna än, men minns de som fanns i Krig & fred, som jag läste för ett år sedan.

  SvaraRadera
 3. Åh vad härligt det låter. Jag kommer ihåg Anna Kareninina just som en sån där bok att låta sig slukas av och glömma tid och rum.

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt! En sån där bok som är precis lagom tjock med sina 900 sidor eller vad det var.

  SvaraRadera
 5. Vad bra att du har gott om tid ett tag! Även om boken är underbar så tar det ju lång tid att läsa alla sidor. Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Hittills är det verkligen storartad läsning! Är snart igenom 1/3 och grämer mig lite över att inte ha del 2 nära till hands...

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!