torsdag 20 januari 2011

Nämen, vad var det här?

 
Det kanske klarnar under bokcirkeln i nästa vecka?

6 kommentarer:

 1. Ja! Jag vill GÄRNA höra vad du tycker om Ohlssons nya.Jag har numera ett ngt tudelat förhållande till denne man. Har läst det mesta han skrivit och gillat honom länge...(faktum är att hans krönikor samt hans bok Ohlssons Stockholm, var en bidragande del till att jag så gärna ville flytta till denna stad;-).Gregorius tyckte jag my om, men sedan blev jag rejält besviken på Hennes mjukaste röst, och Syster läste jag inte ens...Men denna nya fick så fina recensioner och jag är nyfiken igen! Så nu vill jag veta: ska jag läsa? :D

  SvaraRadera
 2. Förutom Ohlssons krönikor är det bara Gregorius jag läst tidigare - och den är ju fantastisk! Men Kolka... Vill dock inte föregripa bokcirkeln med att skriva ngt mer just nu... Läs - och berätta du för mig vad jag missat (för det känns verkligen som att jag gjort det) :)

  SvaraRadera
 3. Åh, den här fingrade jag på härom dagen också, oväntat nog! Men då kanske, kanske, jag ska hoppa över? Jag får väl se..

  SvaraRadera
 4. NU var det många år se´n jag läste...men jag kommer ihåg att jag tyckte om hans Se till mig som liten är, vilken jag minns som my gripande. Likaså Den där lilla stunden av närhet kommer jag ihåg som en riktigt bra roman. Annars är det mest hans krönikor i DNs bilaga På Stan som jag läst under många år, och oftast gillat, och tyckt att han där haft många träffsäkra och underfundiga iakttagelser...men som sagt så har jag på senare tid börjat känna att han gått och blivit lite väl trist, sur & tjurig...så därför ingår hans böcker heller inte längre i måsteläsakategorin- dvs till/om motsatsen bevisas:)

  SvaraRadera
 5. Jenny o Bokomaten: Kolka är långt från BO:s krönikestil. Det är med en ny röst han skriver. Jag funderar fortfarande på vad jag tycker men vill absolut inte avråda från läsning! Han är en bra författare!

  SvaraRadera
 6. Ja, Gregorius har jag ju faktiskt läst (men tror inte jag bloggat om) och gillade, men undrar om det här är i samma ..anda. Jag tror jag avvaktar domen. För jag tror absolut det kan vara läsvärt även om det inte är ens smak. Ska bli intressant att e vad du får för input.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!