måndag 2 maj 2011

It's just another magic monday

Det kanske inte smakar som i Paris, Rom eller Barcelona men pappmuggen med cappuccino ger lite guldkant åt måndagens lunchpromenad. Bara det att jag faktiskt går ut på lunchen är guld värt i sig...
Beroende på var, eller kanske hur, man tittar så är min stad Gävle ibland faktiskt vacker. På sitt sätt. Och vilka städer glittrar inte just nu med det nya gröna?
Måndag, denna start på veckan som samtidigt avslutar helgens lediga tid. Nog kan den behöva mer uppskattning? Så jag nynnar lite inuti och njuter av ännu en fin måndag.

3 kommentarer:

 1. Visst är det mysigt det där att turista lite hemma också ibland? Vi gjorde så i helgen, att se sig omgivning på lite annat sätt kan nog vara nyttigt.=)

  Appropå kaffe förresten. Det är ett semestertecken så säkert som något. Många av våra semestrar har vi promenarat runt med Starbucksmuggar i händerna så Starbucks har blivit synonymt med semester. Nästan det första vi gör när vi kommer fram om där finns ett fik. Så att det riktitg känns att man är iväg, haha. Multiinternationellt företag till trots och allt sådant där.=)

  SvaraRadera
 2. wish it was Sunday... Det borde absolut var fler helger i maj än på resten av året, typ 7 eller så. Magic or manic? Min dag var nog mer åt det manicska hållet. Skönt att din var magic!

  SvaraRadera
 3. Bokomaten - ja, det är fint turista hemma ibland. Går bra my snabbare också än att åka via t ex Arlanda :)
  Också vi söker upp nästan första bästa fik, när vi väl kommit till besöksmålet. Ja, då är man där!

  Joanna - kanske "magic" är att ta i, egentligen. Det var ju ändå måndag... Hoppas det är mindre manic för dig nu i mitten av veckan.

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!