söndag 27 juli 2008

Anna Jörgensdotter

har jag hört läsa poesi tillsammans med estradmästaren Ingela Wall, jag har läst hennes böcker och läser nu i Arbetarbladet där hon skriver om arbetet med sin kommande roman. Ett intressant inifrån perspektiv:

Del ett

Del två

Del tre

Dessutom hade jag för ett par månader sedan förmånen att fika tillsammans med henne och en annan författare som huserar i Gästrikland, Helene Rådberg - helt arbetsrelaterat men ändå. Det handlade om hösten på Gävles bibliotek. En höst som kommer att bli rik för den som gillar det skrivna ordet.

4 kommentarer:

 1. Vad spännande, jag blir glad! En rik ordhöst kan aldrig slå fel. Det är bra att det händer lite i Gävle, och jag gillar ju verkligen bibliot där (har min kära moder precis just i din stad).

  SvaraRadera
 2. Aha.. Gillar modern litteratur kommer hon att få mycket att göra. Och har du vägarna förbi kanske du hinner plocka åt dig någon godbit. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ja, hennes gigantiska litteraturintresse är nog själva källan till mitt eget tror jag, så hon kommer säkerligen kunna hålla sig upptagen kan jag tro. Och jag med när jag slinker dit ja! :)

  SvaraRadera
 4. Peter Ingestad, poet:
  http://kraxpelax.blogspot.com/

  SvaraRadera

Tack för att du med din kommentar lämnar ett avtryck här!